About the Author
Author

admin

Foajékonsert

Referat

Det har vel knapt vært så mange på en foajékonsert i Ibsenhuset noen gang som da blandakoret Canto Ammonia sto for underholdningen lørdag formiddag.

Det var satt opp mange ekstra stoler for å få plass til alle som hadde kommet for å høre, og enda var det mange som måtte stå helt bakerst i lokalet.

Koret sang både kirkemusikk, morsomme viser og andre sanger, og hadde blant annet en svært alternativ sang som besto av papirposeblåsing og krølling.

Korets dirigent Jens Peter Mikkelsen ledet an, og hadde med seg Anders Vibeto på piano.
Artikkelen er sakset fra Telemark Arbeiderblad og Anders Hedeman.

Uten en rød tråd

Konsert

Canto Ammonia ønsker hvert år ha flere store korprosjekter. Temaene i disse skal variere alt fra spennende kirkemusikk til spenstige forestillinger i konserthus.
Temaet denne konserten er “uten en rød tråd” og er derfor ment til ren fryd og begeistring for bublikum. Konserten er lagt til Ibsenhuset som en hyggelig foajekonsert.

Canto Ammonia samarbeider ofte med dyktige musikere. Dette er med på å løfte både kor og konsert til en varm og nær musikalsk formidling. Til denne konserten har koret med Anders Vibeto på piano og flere av stykkene er komponert av korets tidligere dirigent Konrad Øhrn.

Koret vil synge både a capella og “med piano”, og kanskje kommer det en liten overraskelse også.
Konserten dirigeres av korets egen dirigent Jens Peter Mikkelsen.
I konserten presenteres sanger med både engelsk, svensk og norsk tekst. Men det er ikke minst koret som står i sentrum når alt skal presenteres utenat og kanskje også med bevegelser.
Gled dere derfor til en variert, nær og vakker konsert i Ibsenhuset.